Sæby's Bogholderi & Regnskab

v/Lars Kristiansen

 

 

Jeg hedder Lars Kristiansen og er indehaver af Sæby's Bogholderi & Regnskab. Jeg er uddannet revisorassistent, og har i perioden 1999-2012 arbejdet i et revisionsfirma. Jeg forlod revisionsbranchen i 2012, for at følge drømmen om at blive selvstændig.

 

Sæby's Bogholderi & Regnskab henvender sig til alle virksomheder, store som små, som har brug for assistance med bogholderi og regnskab.

 

Når du vælger Sæby's Bogholderi & Regnskab som samarbejdspartner, slipper du for alle de administrative opgaver. Vi vil i samarbejde aftale, hvilke opgaver Sæby's Bogholderi & Regnskab skal løse for dig, således at du får det nødvendige overskud til at fokusere 100% på at drive din virksomhed.

 

Sæby's Bogholderi & Regnskab kan tilbyde dig og din virksomhed assistance i kortere eller længere perioder, og om arbejdet skal udføres ude i virksomheden eller fra eget kontor, er op til dig.

 

Som enkeltmands- eller mindre virksomhed er du ikke omfattet af revisionspligt. Derfor er din virksomhed ikke forpligtet til at benytte sig af enten registreret eller statsautoriseret revisor.

 

Har du lyst til at høre nærmere om, hvad Sæby's Bogholderi & Regnskab kan tilbyde dig og din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte mig enten via mail eller telefon, så kan vi aftale et uforpligtende møde.

 

 

 

 

Sæby's Bogholderi & Regnskab er medlem og forsikret gennem FFB - Foreningen Freelance Bogholdere.

Boelsmindevej 99 9300 Sæby mail@larskristiansen.dk www.larskristiansen.dk tlf. nr. 22 26 52 34 cvr. nr. 34 32 32 08